zaakvoerder Hilde

Ons kantoor en statutair zaakvoerder mevrouw Hilde THIELEMANS zijn erkend door het instituut van de Accountants en Belastingconsulenten (ITAA). Dat is uw waarborg voor onze kwaliteit!

Mevrouw Hilde THIELEMANS heeft reeds meer dan 30 jaar ervaring en streeft tot op heden om inhoudelijk kwaliteitsvol en duidelijk advies te verlenen op het vlak van accountancy, fiscaliteit, persoonlijke- en professionele planning en ondernemingsbeleid.

Persoonlijke aandacht voor de individuele klant is voor mevrouw Hilde THIELEMANS van het allergrootst belang.

ALFA CONSULTANTS is een professioneel adviesbureau gespecialiseerd in boekhouding en  fiscaliteit, juridisch advies, vermogensplanning en ondernemingsadvies.  Ons kantoor staat garant voor expertise in combinatie met een professionele en persoonlijke aanpak op maat van de cliënt.

Wij besteden de grootste zorg aan de uitbouw en structurering van zowel uw onderneming als uw privé vermogen. Ook starters zijn bij ons aan het juiste adres voor praktisch advies, begeleiding en ondersteuning.

Wij begeleiden u graag naar een gepaste oplossing en volgen daarvoor zowel uw éénmanszaak of vennootschap rechterlijke, boekhoudkundige, fiscale alsook de sociale actualiteit op de voet.

Samen met u zetten we onze schouders onder de groei  en bescherming van uw bedrijf!